Јадовник

Потенцијални парк природе

Манастир Милешева

Културно добро од изузетног значаја

Грчко гробље у Хртима

Културно добро на листи светске баштине

Видиковац на Соколици

Све је ту за твој савршен дан...

Џамија у Хисарџику

Куран стар преко 500 година

Манастир Куманица

Симбол Пријепољске духовности

Ибрахим-Пашина Џамија

Једна од најстаријих џамија у Санџаку

Камнена Гора

Саврешено место за одмор

Свети бор

Чудо природе старо пола миленијума...

Слике популарних знаменитости у Пријепољу

уторак, 14 март 2017 19:27

МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ТУРИЗМА У НИШУ

Написао
Оцените овај чланак
(0 glasova)

У нишкој хали “Чаир“ од 26 до 28. априла одржан је 17. Међународни сајам туризма и активног одмора. Посетиоци су имали прилику да обиђу више од 130 излагача, међу којима су туроператори из читаве Србије, туристичке организације и удружења, хотелијери, представници бања, а  од страних излагача били су присутни излагачи из Бугарске, Македоније, Мађарске и Грчке.

Сајам је званично отворио министар трговине, туризма и телекомуникација, Расим Љајић у присуству директорке Туристичке организације Србије, Марије Лабовић и градоначелника Ниша, Зорана Перишића.

На сајму су организоване бројне презентације бања, фестивала, туристичких дестинација Србије и региона, као и наградне игре за посетиоце. Слоган овогодишњег сајма “Мерак нема цену“ домаћин је оправдао укусним специјалитетима нишке кухиње и винима из овог краја које су посетиоци и учесници имали прилику да дегустирају.

Туристичка организација Пријепоље понуду нашег краја представила је у оквиру штанда Туристичке организације регије Западна Србија. Посебно интересовање међу посетиоцима владало је за летње манифестације, сплаварење Лимом, планинарење, али и за упознавање са културном баштином града.

Прочитано 128 puta

Конаци Манастира Милешеве

Коначиште мотел "Грбо"

Коначиште Путник-Јабука

Планинарски Дом- Сопотница